Fransförlängning Huddinge

FransbyMarwa – fransförlängning Huddinge

Fransförlängning

Varmt välkommen till FransbyMarwa. På min salong som jag driver hemma i en lugn och avslappnande miljö, kan du som befinner dig i Huddinge med omnejd komma för att göra en fransförlängning. Du kan känna dig trygg när du kommer hit då jag endast använder de bästa produkterna som finns på marknaden samt att jag är noggrann och kunnig på det jag gör. Jag har arbetat med detta i många år och är diplomerad fransstylist. Boka in en tid genom att du ringer eller skickar ett mejl, och kontaktuppgifterna finner du längst ner här på sidan.

Om mig

Du kan lita på mig när det kommer till fransar! Hit till min salong är alla välkomna och med min hjälp kommer du få riktigt vackra och långa fransar som du kan känna dig stolt över.

Jag arbetar givetvis utifrån dina speciella önskemål och behov.

Fransförlängning Huddinge

Noggrannhet

Jag arbetar noggrant och strukturerat när jag genomför en fransförlängning och ser till att du blir nöjd.

Alltid nöjda kunder

Alla som kommer till mig ska bli nöjda till 100 procent. Jag genomför behandlingarna i en lugn hemmamiljö där du kan känna dig avslappnad.

Fransförlängning Huddinge

Vad jag erbjuder för tjänster

Jag kan det här med fransar och har flera års erfarenhet som diplomerad fransstylist. Det är alltid lika roligt att få hjälpa mina kunder att få vackra fransar, dessutom tar jag inte mycket betalt.

Fransförlängning

Volym fransar 400 kr.
Extrem volym 500 kr.
Singelfransar 400 kr.
Påfyllning inom 3 veckor 350 kr.

Boka in en tid genom att du ringer mig på telefon, 072-853 37 17 eller mejl marwa9306@hotmail.com.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

FransbyMarwa

072-853 37 17

marwa9306@hotmail.com

Fransförlängning Huddinge

Hit till FransbyMarwa är alla i Huddinge som vill göra en fransförlängning varmt välkomna. Jag brinner för det jag arbetar med och att få ge mina kunder de fransar de drömmer om.

Fransförlängning Huddinge